Publicații

Veterinaria15.04.2017

VETERINARIA - Publicație editată de CMV

Redactor șef
Prof. Univ. Dr. Alin Bîrțoiu

Revista "Veterinaria", aflată la început de drum în România, se constituie într-o tribună a profesiunii medical veterinare. Prin apariția acesteia, medicii veterinari vor beneficia de o nouă sursă de informare asupra activității Colegiului Medicilor Veterinari din România, vor fi informați despre activitățile organizate de forurile europene în domeniu și nu în ultimul rând despre noutățile în profesia și știința medical veterinară.

Astăzi rolul medicului veterinar prezintă un trend ascendent în societatea românească și internațională dar în același timp implică și o continuă nevoie de informare pentru a fi la curent cu noutățile în domeniu. De aceea, considerăm că este nevoie de noi surse de informare, accesibile în toate zonele țării, revista Veterinaria contribuind alături de celelalte publicații și de programele de formare și pregătire continuă, la realizarea acestui deziderat.

citește articolul

Focus Magazine15.04.2017

Colegiul Medicilor Veterinari din România în parteneriat cu Royal Canin România vă oferă acces nelimitat la revista Focus Magazine în format electronic prin descărcare de pe www.focus-magazine.ro.

Focus Magazine 25.1
Focus Magazine 26.1
Focus Magazine 26.2

În interesul public03.06.2018

Colegiul Medicilor Veterinari din România în parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România vă oferă acces la revista În interesul public în format electronic.

În interesul public nr. 1

Ghidul animalelor de companie15.04.2017

Descoperă prima publicaţie editată de Asociaţia Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie (AMVAC) alături de Colegiul Medicilor Veterinari din Romania (CMVRO), dedicată în totalitate posesorilor de animale de companie.

În iunie 2011 s-a lansat prima ediţie a publicaţiei "Ghidul animalelor de companie" - 200 de pagini dedicate sănătăţii animăluţului tău, cu un conţinut editat în totalitate de cadre medicale de specialitate.

citește articolul